Fatih TOPTOP - Okul Müdürü

1983 yılında Afyonkarahisar İhsaniye´de doğdu. İlköğrenimini İhsaniye Atatürk İlkokulunda tamamladı. Orta Öğrenimini Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Lise öğrenimini Afyonkarahisar Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Manisa Demirci´de Celal Bayar Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü tamamladı. Afyonkarahisar Birey dershanesinde çalıştı.

2011-2012 yılında Hakkari Şemdinli Yukarı Kayalar Köyünde Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışmaya başladı. Sınıf Öğretmenleri alan / yan alan değiştirme mevzuatına uygun olarak 2012-2013 eğitim öğretim yılı başında Teknoloji Tasarım Öğretmenliğine geçti. İscehisar Fatih İlköğretimde kadrosu bulunmasına rağmen Karakaya Ortaokulu´nda Görevlendirme Teknoloji Tasarım Öğretmeni olarak görev yapmıştır. Şubat 2013 te Anıtkaya kasabası ortaokuluna tayin olmuştur. Anıtkaya İlköğretim Kurumlarında Müdür Yardımcılığı yaparken Anıtkaya Ortaokuluda Müdür olarak göreve başladı. Daha sonra Anıtkaya İmam Hatip Ortaokulu´nda Kurucu Müdür olarak iki görevi birlikte yürütmektedir.